×
Tuesday, March 21, 2023

Begaj: Dita e Verës të jetë një burim ripërtëritjeje për çdo shqiptar

March 14, 2023
Presidenti Bajram Begaj uroi sot Ditën e Verës.

“Gëzuar Ditën e Verës! Uroj që stina me ngjyrat dhe ngrohtësinë e saj, të jetë një burim ripërtëritjeje për çdo shqiptar”, shkruan Begaj në urimin e tij.

Sot festohet Dita e Verës. E quajtur ndryshe si dita e largimit të dimrit, kjo festë ka krijuar tashmë traditën e saj, jo vetëm tek banorët e qytetit të Elbasanit, por edhe në qytete të tjera të vendit dhe veçanërisht në Tiranë.Comments are closed.