×
Monday, November 29, 2021

Befason deputeti i PD-së, perla te ‘Ligjet’: Elbasani kufizohet me Italinë

November 11, 2021

Deputeti i Partisë Demokratike Dashnor Sula ka habitur me përgjigjen e tij në mbledhjen e sotme të Komisionit të Ligjeve.

Duke pyetur për hartën gjyqësore, Sula u shpreh se “qarku i Elbasanit kufizohet me Maqedoninë dhe në anën tjetër me Italinë”.

“Pyetja ka të bëjë me hartën gjyqësore. Qarku i Elbasanit ka shtrirjen më të madhe në Republikën e Shqipërisë, kufizohet me Maqedoninë dhe nga ana tjetër me Italinë dhe ka vetëm një prokurori”, tha deputeti i PD-së Dashnor Sula.

Eunews.al

Comments are closed.