×
Thursday, September 28, 2023

Balla takim me sipërmarrësin shqiptar në Zvicër, Esat Lika: Shqiptarët e suksesshëm nëpër botë janë ambasadorët më të mirë të Shqipërisë dhe Kosovës

May 30, 2023Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla ka zhvilluar një takim me sipërmarrësin shqiptar në Zvicër Esat Lika, ku u njoh me projektet e kompanisë Lika Group, e cila operon në Zvicër, Gjermani dhe Itali.

Përmes një postimi në rrjetin social facebook Balla deklaron se shqiptarët e suksesshëm nëpër botë janë ambasadorët më të mirë të Shqipërisë dhe Kosovës.

Postimi i plotë i Taulant Ballës:

👐🏼🇦🇱🥇Shqiptarët e suksesshëm nëpër botë janë ambasadorët më të mirë të Shqipërisë dhe Kosovës. Ishte nder për mua të takohem me Esat Likën dhe të njihem me projektet e kompanisë Lika Group, e cila operon në Zvicër, Gjermani, Itali etj.Comments are closed.