×
Thursday, October 6, 2022

Balla: Dita Ndërkombëtare e Rinisë e gjen Shqipërinë më pranë se kurrë realizimit të ëndrrës europiane

August 12, 2022

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla deklaron se Dita Ndërkombëtare e Rinisë e gjen Shqipërinë më pranë se kurrë realizimit të ëndrrës europiane.

Përmes një postimi në rrjetin social facebook Balla deklaron mbështetja e të rinjve, promovimi dhe përfshirja e tyre në vendimarrje është detyra jonë prioritare.

Sipas Ballës mesazhi i vitit 2022 në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë është “Creating a world for all ages”.

Postimi i plotë i Taulant Ballës:

Sot, Dita Ndërkombëtare e Rinisë e gjen Shqipërinë🇦🇱 më pranë se kurrë realizimit të ëndrrës sonë europiane🇪🇺. Mbështetja e të rinjve, promovimi dhe përfshirja e tyre në vendimarrje është detyra jonë prioritare.

Mesazhi i vitit 2022 në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë është “Creating a world for all ages”.

DitaNdërkombëtareeRinisëComments are closed.