×
Friday, December 3, 2021

Ambasadorja Yuri Kim bën dozën e tretë të vaksinës

November 16, 2021

Ambasadorja Yuri Kim bën dozën e tretë të vaksinës

“Ndihem shkëlqyeshëm pas bërjes së dozës së tretë të vaksinës COVID sot. Faleminderit shkencëtarëve që krijuan vaksinat dhe punonjësve të kujdesit shëndetësor që janë kujdesur për ne gjatë gjithë kohës”, shkkruan Kim.

Eunews.al

Comments are closed.