×
Friday, December 1, 2023

Ambasadorja Kim: Shqipëria të marrë parasysh rolin e studentëve në ndërtimin e një të ardhme të ndritur

July 15, 2021


Ambasadorja e SHBA-ve, Yuri Kim ka zhvilluar sot një takim me klasën e Programit LEAD Albania të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit për vitin 2021-2021, ku diskutuan për korrupsionin, reformën në drejtësi, integrimin në BE dhe mbështetjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Shqipërinë.

Yuri kIm theksoi se kjo është një kohë e rëndësishme për Shqipërinë dhe se studentët kanë aftësinë të ndikojnë në drejtimin e vendit. Ajo i nxiti ata që të merrnin parasysh rolin e tyre në ndërtimin e një të ardhmeje më të ndritur.

LEAD Albania është një program për zhvillimin e udhëheqjes, i cili synon të ofrojë përvojë konkrete në procesin e qeverisjes së Shqipërisë për profesionistë të rinj e të talentuar.

Eunews.alComments are closed.