×
Sunday, October 24, 2021

7-vjet nga ndeshja në Serbi: Sulmohet ambasada shqiptare në Beograd

October 14, 2021

Një incident është shënuar ditën e sotme në ambasadën shqiptare në Beograd.

Bëhet me dije se ambasada shqiptare është sulmuar, pasi persona të paidentifikuar kanë hedhur një shashkë në oborrin e institucionit.

Ambasadori ka qenë brenda godinës kur në oborrin e ambasadës u hodh shashkë. Nga incident nuk ka as të lënduar dhe as dëme materiale.

Eunews.al

Comments are closed.