×
Wednesday, November 29, 2023

30 vite nga vizita e ish-sekretarit amerikan Beker në Tiranë, ambasadorja Kim: Mbështetja e SHBA e njëjtë

June 22, 2021


Sekretari amerikan i Shtetit në atë kohë, James Baker  para 30 vitesh ishte dhe zyrtari i lartë perëndimor që ka vizituar Shqipërinë pas lejimit të pluralizmit në Shqipëri.

Ambasadorja amerikanë në Shqipëri Yuri Kim, ka kujtuar 30 vjetorin e sekretarit Baker përmes një postimi në rrjetin social Twitter.

Në këtë citim ajo ka cituar disa fjalë të ish-sekretarit amerikan nga sheshi Skënderbej ku shprehu mbështetjen e SHBA ndaj vendit tonë.

Kim nënvizon se që nga ajo kohë shumë gjëra kanë ndryshuar në vendin tonë dhe jemi në një pikë kthese, por e njëjtë mbetet marrëdhënia me SHBA.

Eunews.alComments are closed.